46.lv
Sestdiena, 2024. g. 04. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Vijolīte, Viola, Vizbulīte/ Денис, Кондрат, Федор
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Nomināciju "Inovatīvākais dalībnieks izstādē “Uzņēmēju dienas Latgalē 2018”" saņem Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija

Фото: rta.lv / Māris Justs
21. un 22. septembrī Latgales vēstniecībā “GORS” pulcējās interesenti izstādē “Uzņēmēju dienas Latgalē 2018”, ko organizēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), sadarbībā ar Rēzeknes pilsētu.
Šogad pasākums “Uzņēmēju dienas Latgalē” norisinājās jau ceturto reizi. Ar kuplu dalībnieku skaitu un daudzveidīgiem pasākumiem tika piepildītas abas izstādes dienas.
 
Izstādē apmeklētāji varēja klātienē iztaujāt arī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) pārstāvjus, kuri stāstīja par studiju iespējām valsts finansētās budžeta vietās, par ārpusstudiju akativitātēm, studiju programmu klāstu pamatstudiju, maģistra un doktora līmenī.
 
RTA stendā bija pieejama visplašākā informācija, izdales materiāli gan par studijām, gan Mūžizglītības centra piedāvātajām programmām. Izstādi apmeklēja gan tuvāku novadu, gan tālāku novadu iedzīvotāji. Daudzi no satiktajiem cilvēkiem norādīja, ka nedēļu pēc šīs izstādes, 28. septembrī, mēros ceļu uz akadēmiju, lai piedalītos pasākumā „Zinātnieku nakts”.
 
Mazākie izstādes apmeklētāji RTA stendā cienājās ar konfektēm un līdzi paņēma balonus. Tie, kuri seko līdzi modei, varēja aplūkot RTA studentes Zelmas Kačkānes veidoto somu kolekciju, bet izstādes apmeklētāji, kuriem interesē viss inovatīvais, klātienē redzēja 3D printeri darbībā un dronu.
 
Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas stends bija apmeklēts un pamanīts. Izstādes noslēgumā organizatori pasniedza piemiņas veltes, un RTA tika piešķirta nominācija "Inovatīvākais dalībnieks izstādē".
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"